Komunalna milicija prekinula žurku sa 40-ak gostiju, svima koji nisu nosili maske napisane kazne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 21:46

Komunalna milicija prekinula žurku sa 40-ak gostiju, svima koji nisu nosili maske napisane kazne

Komunalna milicija je večeras ispraznila kafić u Novom Beogradu u kojem se okupilo oko četrdesetak gostiju, rekao je Tanjugu pomoćnik načelnika Komunalne milicije Beograda Ranko Šekularac.

U Kafiću "Libar" u ulici Jurija Gagarina 126, na 100 kvadartnih metara nalazilo se četrdesetak gostiju, pevač i gitarista, a pripadnici komunalne policije i MUP-a su gostima koji su kršili epidemiološke mere naredili da napuste lokal.

Svima koji nisu nosili maske napisane su kazne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispražnjen kafić na Novom Beogradu, kazne za sve koji nisu nosili maske

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Komunalna milicija je večeras ispraznila kafić u Novom Beogradu u kojem se okupilo oko četrdesetak gostiju...U Kafiću "Libar" u ulici Jurija Gagarina 126, na 100 kvadartnih metara nalazilo se četrdesetak gostiju, pevač i gitarista, a pripadnici komunalne policije i MUP-a su gostima koji su kršili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.