Komercijalna banka hitno donirala inkubator i specijalne maske bolnici Dragiša Mišović

Izvor: Beta, 23.Apr.2020, 10:59

Komercijalna banka hitno donirala inkubator i specijalne maske bolnici Dragiša Mišović

Komercijalna banka je u saradnji sa Fondom B92 hitno donirala inkubator i specijalne maske bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu u kojoj se leče i poradjaju trudnice sa dijagnozom Covida 19, saopšteno je danas.Banka i Fond već godinama uspešno saradjuju i sprovode nabavke inkubatora za porodilišta širom Srbije, ali i u Republici Srpskoj.Pored toga, Komercijalna banka je zbog urgentnih potreba pacijenata koji se leče na respiratorima donirala nabavku 100 neinvazivnih maski, koje zamenjuju intubiranje pacijenata kod korišćenja respiratora i mogu se sterilizacijom koristiti pet puta."Posle nedavne nabavke tri respiratora za lečenje obolelih od virusa korona, ovo je nastavak pomoći koju banka pruža i obolelima i lekarima u podizanju uspešnosti lečenja obolelih, u iskrenoj nadi da baš i neće morati da bude upotrebljena u celini", navodi se u saopštenju Komercijalne banke.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komercijalna banka hitno donirala inkubator i specijalne maske

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Apr.2020

Banka i Fond već godinama uspešno sarađuju i sprovode nabavke inkubatora za porodilišta širom Srbije, ali i u Republici Srpskoj...Pored toga, Komercijalna banka je zbog urgentnih potreba pacijenata koji se leče na respiratorima donirala nabavku 100 neinvazivnih maski, koje zamenjuju intubiranje...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.