Koalicija NADA: Imenovanje Jelene Milić za ambasadorku u Zagrebu veliki skandal

Izvor: Beta, 16.Mar.2022, 19:12

Koalicija NADA: Imenovanje Jelene Milić za ambasadorku u Zagrebu veliki skandal

Koalicija NADA je danas saopštila da imenovanje Jelene Milić za ambasadorku Srbije u Hrvatskoj predstavlja "veliki skandal" i da otvara pitanje stvarne spoljne politike Srbije."Podsećamo predsednika Republike, koji je potpisao ukaz o imenovanju ambasadora, da je ne tako davno rekao Jeleni Milić da njena politika 'ne donosi dobro Srbiji' i da je sve što je rekla 'protiv interesa Srbije'", navela je koalicija NADA, koju čine Demokratska stranka Srbije, deo Pokreta obnove Kraljevine Srbije i više udruženja.Ta koalicija je upitala "šta se to promenilo" i čime se Milić kvalifikovala za tako odgovornu dužnost."Da li se preporučila dugogodišnjim lobiranjem za ulazak Srbije u NATO i sramnim opravdavanjem agresije 1999. godine, izjavom da je 'NATO bio prinuđen da interveniše zbog nemogućnosti da se na drugi način spreče zlodela koja je Miloševićev režim činio'", upitala je NADA.U saopštenju se postavlja i pitanje da li je Milić izabrana za ambasadorku jer u javnim nastupima Rusiju karakteriše kao "državu kojoj je interes nestabilnost balkanskog prostora"."Postavljenje Jelene Milić nesumnjivo će biti pozdravljeno u Zagrebu i zbog izjave da je 'Republika Srpska Krajina bila neprijateljska tvorevina i da je Hrvatska imala legitimno pravo da proba da svoju teritoriju integriše natrag'", navodi NADA."Zbog višedecenijskog zastupanja stavova suprotnih interesima Srbije ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović: Koalicija NADA ima najrealniji program za razvoj Srbije

Izvor: Beta Video, 17.Mar.2022, 15:07

BEOGRAD - Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović ocenio je da ta koalicija ima ``najozbiljniji`` i ``najrealniji`` program za razvoj Srbije. Koaliciju NADA čine Demokratska stranka Srbije, deo Pokreta obnove Kraljevine Srbije oko Vojislava Mihailovića i 25 udruženja gradjana. (prilog)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.