Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klivlend doživio i treći poraz

Milvoki Baksi nanijeli su treći poraz aktuelnim šampionima Klivlend Kavalirsima 118:101, dok su sjajne individualne partije imali Entoni Dejvis i Šon Kilpatrik.

Bakse je u Vinskonsinu predvodio nevjerovatni Janis Adetokumbo sa 34 poena, 12 skokova, po pet asistencija i ukradenih lopti, kao i dvije blokade.

S druge strane, 'Obrva' je ubacila 41 poena i uhvatila 16 lopti za pobjedu Pelikansa u Nju Orleansu nad Los Anđeles Lejkersima 105:88, dok je Kilpatrik s rekordom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << karijere od 38 poena i 14 skokova donio slavlje Netsima u Bruklinu protiv Los Anđeles Klipersa, poslije dva produžetka – 127:122.

U preostalim susretima odigranim prethodne noći, Detroit Pistonsi slavili su u Šarlotu protiv Hornesta 112:89, Boban Marjanović upisao je samo jedan skok, Orlando Medžik napravio je iznenađenje trijumfom nad San Antoniom kao gost 95:83, dok je Juta Džez bila bolja od Hjuston Rokitsa na svom parketu – 120:101.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.