Klintonov avion prinudno sletio zbog problema s motorom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonov avion prinudno sletio zbog problema s motorom

KAMPALA - Avion u kome je bio bivši američki predsjednik Bil Klinton morao je prinudno da sleti zbog problema sa motoru tokom leta iznad Tanzanije, saopštio je večeras njegov portparol Met Mekena.

Mekena je potvrdio da je postojao problem sa jednim od četiri motora aviona koji je brzo popravljen i let je nastavljen, javila je agencija AP.

Prema njegovim riječima Klintonov avion je bio na popravci manje od 45 minuta prije nego što je ponovo poletio. Nije saopštio više >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << detalja o tom incidentu u izjavi američkoj agenciji.

Klinton je boravio u Tanzaniji zbog projekata koje vodi njegova porodična fondacija, a u planu je bila posjeta Keniji, Liberiji i Maroku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.