DRAMA BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Klintonov avion zbog kvara na motoru prinudno sleteo u Tanzaniju!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Klintonov avion zbog kvara na motoru prinudno sleteo u Tanzaniju!

Niko od putnika i članova posade propelerca Daš 7 nije povređen iako ih je incident navodno mnogo uplašio

DODOMA - Avion kojim je u leteo bivši američki predsednik Bil Klinton morao je neplanirano da sleti u glavni grad Tanzanije Dodomu jer mu se pokvario jedan od četiri motora, saznaje CBS News.

Niko od putnika i članova posade propelerca Daš 7 nije povređen iako ih je incident navodno mnogo uplašio.

Klinton je putovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u tu istočnoafričku državu da vidi kako napreduje projekat koji provodi fondacije njegove porodice. Iako nikome od Klintonovih, Bil je putovao s ćerkom Čelzi nije bilo svejedno, avion je ipak sleteo sigurno, a motor mu je popravljen.

Klinton je bio na putu iz Irange, grada u središtu Tanzanije, prema jezeru Manjara na severu zemlje.

Klinton i njegova ćerka Čelzi nastavili su dalje putovanje prema rasporedu, a još planiraju da posete Keniju, Liberiju i Maroko.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazao motor aviona Bila Klintona

Izvor: B92, 29.Apr.2015

Avion kojim je leteo bivši američki predsednik Bil Klinton morao je neplanirano da sleti u glavni grad Tanzanije zbog kvara na motoru...Jedan od četiri motora letelice "Dash" 7 je otkazao tokom leta i tek je po sletanju u Dodomu popravlje, javlja CBS...Niko od putnika i članova posade nije povređen...

Nastavak na B92...

Klintonov avion prinudno sleteo u Tanzaniji

Izvor: RTS, 30.Apr.2015, 01:06

. Avion "daš-7" u kojem su se nalazili bivši predsednik SAD Bil Klinton i njegova ćerka Čelsi prinudno je sleteo u Tanzaniji, javio je Si-Bi-Es.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.