Kim: Severna Koreja spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 06:45

Kim: Severna Koreja spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD

Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena, javili su danas severnokorejski državni mediji.

Na sastanku koji je održala vladajuća partija Kim je "dao detaljnu analizu tendencija politike novoizabrane američke administracije", javila je agencija KCNA.

Južnokorejsko ministarstvo spoljnih poslova ranije danas je saopštilo da će se visoki zvaničnici te zemlje, Japana i SAD sastati u ponedeljak u Južnoj Koreji kako bi razgovarali o pitanju Severne Koreje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORAMO SE PRIPREMITI I ZA DIJALOG I ZA SUKOB: Kim Džong-un o strategiji Severne Koreje prema Vašingtonu

Izvor: Kurir, 18.Jun.2021

Severnokorejski čelnik Kim Džong-un ocenio je da njegova zemlja mora da se pripremi "i za dijalog i za sukob" sa Sjedinjenim Državama pod predsedavanjem Džoa Bajdena, izvestila je službena agencija KCNA.

Nastavak na Kurir...

Kim Džong Un analizirao novu američku vlast: "Spremni smo i na DIJALOG I NA SUKOB"

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena, javili su severnokorejski državni mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.