Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Apton ima mnogo zahtjeva za fotografisanje

Uskoro stiže dugoočekivano izdanje časopisa 'Sports Illustrated' u kojem modeli poziraju kupaćim kostimima, a prema nekim najavama trebalo bi imati čak tri naslovnice - s teniserkom Serenom Vilijams, supermodelom Kristin Brinkli i manekenkom bujnih oblina Kejt Apton (24).

Inače, to nije ništa neobično jer je 'Sports Illustrated' i prošle godine imao tri naslovnice na kojima su se pojavile Ešli Grejam, Hejli Klauso i Ronda Rousej.

Najinteresantnije snimanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najnovije naslovnice bilo je svakako ono sa Kejt Apton, jer izvor blizak časopisu tvrdi da se ona ponašala kao prava razmažena diva.

"Bilo je istinske drame. Kate je imala jasan uslov - zahtijevala je da joj garantuju kako će se pojaviti na naslovnici. Imala je listu fotografa sa kojima želi raditi. Isto i s frizerima i šminkerima", kaže izvor.

S jedne strane njeno ponašanje možda djelimično ima smisla jer se upravo zahvaljujući naslovnici “Sport's Illustrateda” iz 2011. godine uspjela probiti u svijet filma.

"Bila je umišljena diva. Misli da je bolja od ostalih jer je glumica", dodaje izvor.

#kate #upton #sports #illustrated #coverhttps://t.co/6Ghx5COjfK pic.twitter.com/BfuuTqnZWH

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.