Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kćerka Majkla Džeksona se pohvalila novim tetovažama

Paris Džekson napunila je 18 godina i skratila svoju dugu smeđu kosu te je obojila u plavu. Osim toga, kćerka kralja popa počastila se sa čak šest novih tetovaža

Paris Džekson (18) svoju je punoljetnost dočekala u sasvim novom izdanju. Osim što je promijenila frizuru, zbog koje sada podsjeća na Majli Sajrus, svoje tijelo ukrasila je sa čak šest novih tetovaža.

Posljednja u nizu je privremena tetovaža na unutrašnjosti usnice, posvećena najdražem joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bendu, Motley Crue. Njenu tetovažu vidio je i bubnjar benda, Tomi Li (53) te joj napisao da je 'predivno stvorenje'. Prije samo nedjelju dana, Paris je istetovirala riječi 'Queen of My Heart' ('kraljica moga srca') na ruci, rukopisom njenog pokojnog oca, Majkla Džeksona.

Na zglobu joj je osvanuo i lotos ispod kojeg stoji riječ napisana na kineskom, posvećena njenoj baki Katarini. Prije toga, pohvalila se tetovažom na ramenima, na kojoj piše 'Faith, trust and pixie dust' ('vjera, povjerenje i vilenjačka prašina'). Džeksonova kćerka nedavno se obrušila na 'fanove' koji od nje, kaže, imaju smiješna očekivanja te je obećala da je to neće uništiti, kao što je uništilo njenog oca.

Napisala je da ima brojne obaveze, uključujući i redovne odlaske na sastanke liječenih alkoholičara. Paris se četiri godine nakon smrti oca pokušala ubiti tako što je prerezala vene i popila veću količina tableta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.