Ćerka Majkla Džeksona ima novu tetovažu. I to na bizarnom mestu

Izvor: Press, 13.Apr.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Majkla Džeksona ima novu tetovažu. I to na bizarnom mestu

Paris Džekson, ćerka legendarnog Majkla, pohvalila se na društvenim mrežama novom tetovažom, i to na prilično neobičnom mestu.
foto: zena.blic.rs
Dramatične promene nisu nešto od čega Paris zazire. Naprotiv. Obožava da menja svoj izgled, a čini se da to radi na prilično autentičan način, ali i vrlo ukusno. Od kako je napunila 18 godina, Paris je rešila da svoje telo ukrasi tetovažom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << I to na unutrašnjoj strani usne.
Ova prelepa mlada devojka prolazila je kroz prilično buran period u životu, a nakon smrti svog slavnog oca borila se i sa zavisnošću od alkohola, zbog čega je bila i hospitalizovana. Danas izgleda zdravije i srećnije nego ikada pre.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kćerka Majkla Džeksona se pohvalila novim tetovažama

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016

Paris Džekson napunila je 18 godina i skratila svoju dugu smeđu kosu te je obojila u plavu. Osim toga, kćerka kralja popa počastila se sa čak šest novih tetovaža..Paris Džekson (18) svoju je punoljetnost dočekala u sasvim novom izdanju. Osim što je promijenila frizuru, zbog koje sada podsjeća...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.