Izvor: TV Avala, 30.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić pred sudijom danas u 16 časova

Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, optužen za genocid nad nesrbima u BiH, biće prvi put izveden pred sudiju Haškog tribunala u 16 časova, saopštio je sud u Hagu.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić u Ševeningenu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2008

Radovan Karadžić, optužen za genocid nad nesrbima u BiH, smješten je jutros u pritvor Haškog tribunala, nakon što su ga u Hag prebacile vlasti Srbije. U 7.07 dva kombija sa zatamnjenim staklima ušla su u zgradu pritvora u ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Karadžić danas pred sudijama

Izvor: Blic, 30.Jul.2008

Radovan Karadžić, koji je juče ujutro izručen Hagu, prvi put pojaviće se pred Tribunalom danas u 16 časova, rečeno je za „Blic" u ovom sudu. Karadžić je tokom jučerašnjeg dana prošao kroz „proceduru prihvatanja". Prema saznanjima „Blica", Karadžić je obavešten o svojim...

Nastavak na Blic...

Planirao etničko čišćenje u BiH

Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 10:37

Radovan Karadžić (63), bivši predsednik Republike Srpske, optužen je pred Međunarodnim sudom u Hagu za ratne zločine počinjene u BiH od 1. jula 1991. do 30. novembra 1995. godine, i na teret mu se stavlja da je planirao zločine, kao i da je znao za njih, a da ništa nije preduzeo da ih spreči...Optužnica...

Nastavak na Blic...

Karadžić danas pred sudom

Izvor: Cafe.ba, 31.Jul.2008

Punih 13 godina poslije podizanja optužnice za ratne zločine, nekadašnji predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić danas će se, u 16 sati, pojaviti pred sudskim vijećem Haškog tribunala, kojim predsjedava Alfons Orije.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.