Kapetan Vojske osumnjičen za napad na aktiviste SNS pušten

Izvor: B92, 14.Feb.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetan Vojske osumnjičen za napad na aktiviste SNS pušten

Beograd -- Kapetan Vojske Srbije M.V. (41) koji je bio uhapšen zbog napada na aktiviste SNS, saslušan je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega je pušten.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić precizirala je za Tanjug da je osumnjičeni saslušan povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, nakon čega mu je ukinuto zadržavanje i on je pušten da se brani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa slobode.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, rekla je Đenadić.

M.V. je juče bio zadržan po nalogu tužilaštva zbog sumnje da je na Zvezdari fizički napao dvoje aktivista SNS - N. G. i N. S. i tom prilkom im naneo povrede i oteo stranačke materijale.

SNS je prethodno saopštila da je muškarac udario N. G. rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za napad na aktiviste SNS saslušan, pa pušten

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2018

Kapetan Vojske Srbije M. V. (41) koji je bio uhapšen zbog napada na aktiviste Srpske napredne stranke, saslušan je u sredu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode Kapetan Vojske Srbije M. V. (41) koji je bio uhapšen zbog napada na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.