KURTI U POTPUNOM BUNILU: Lažni premijer izgovorio niz nebuloza, optužbe i napadi na Srbiju su jedino što ume

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 21:03

KURTI U POTPUNOM BUNILU: Lažni premijer izgovorio niz nebuloza, optužbe i napadi na Srbiju su jedino što ume

Rekao glupost i ostao živ

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je danas niz optužbi na račun ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina koji je prethodno kritikovao Kurtija zbog trenutne situacije na severu KiM.

Kurti je izjavio da Vulin pripada zvaničnicima koji su, kako tvrdi, smatrali da bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević "nije bio dovoljno radikalan", prenosi "Gazeta ekspres".

- Pre svega, čini se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su srpski avioni odgovor na izjavu (izaslanika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijela) Eskobara da se ne pooštrava situacija - rekao je, između ostalog Kurti, reagujući na današnju izjavu Vulina "da je za mir potrebno dvoje, a za rat i sukob dovoljna jedna budala, a ta budala sedi u Prištini i odaziva se na ime Aljbin Kurti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.