KUMA NIJE DUGMETARA: Mladoženja, gde ti je ruka?

Izvor: Kurir, 06.Mar.2013, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMA NIJE DUGMETARA: Mladoženja, gde ti je ruka?

Na ruskim društvenim mrežama pojavila se fotografija, pretpostavljamo, najkraćeg braka ikada

Uprkos tome što je tek izgovorio "da", jedan nepoznati mladoženja naprosto nije mogao da odoli guzi plavokose kume, pa ju je zgrabio kako bi toj dami jasno dao do znanja što mu je na pameti.

Taj je čin okom uhvatila mlada, čiji izraz lica govori da taj gest nije bio samo neprimerena šala inače samo dobrih prijatelja. Što se desilo posle ostaje nam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nagađamo.

De li je brak prevazišao prvo iskušenje, šta je mlada rekla suprugu, a što najboljoj prijateljici... Pitanja je mnogo, ali ne i odgovora. Što biste vi učinili da ste se našli u takvoj situaciji?

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mladoženja gde ti je ruka?

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2013, 11:42

Na ruskim društvenim mrežama pojavila se fotografija sa najverovatnije najkraćeg braka ikad! ..Uprkos činjenici da je izgovorio to poznato, sudbonosno ''da'', mladoženja nije uspeo da odoli zadnjici plavokose kume.Mladina facijalna ekspresija nam govori kako ovo nije šala, a šta se desilo posle...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.