Izvor: Press, 11.Jan.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI OBRAČUN U VIŠNJIČKOJ BANJI "Sina su mi upucali PRED DECOM zbog duga od 400 EVRA" (VIDEO)

"Sklonila sam decu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi", priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička banja.
Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vreme sa svoja dva sina od pet i sedam godina. - >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki". I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi - priča Slobodanka, majka upucanog Aleksandra. Kako je Slobodanka ispričala za "Blic", napadač sa nadimkom Roki, kojeg poznaju od ranije, i pred Novu godinu razvalio im je vrata sekirom, a ovog puta je ponovo nasilno ušao u kuću, a svađa je navodno izbila zbog nekog duga od 400 evra. I ona i njeni unuci su, dodaje, doživeli veliki stres, a porodica sada pomno prati stanje njenog sina prevezenog u Urgentni centar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.