KRVAVI OBRAČUN U KAFIĆU: Mladić nožem više puta izbo gosta, OVO JE POKUŠAJ UBISTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 12:53

KRVAVI OBRAČUN U KAFIĆU: Mladić nožem više puta izbo gosta, "OVO JE POKUŠAJ UBISTVA"

Napadač je odmah uhapšen.

Grozan zločin dogodio se u kafiću karlovačkoj gradskoj četvrti Gaza. Policija je danas potvrdila da je tamo u nedelju u jutarnjim satima 25-godišnjak nožem izbo 38-godišnjaka. Napadač je uhapšen, a napadnuti teško povređen.

- Policijski službenici Policijske uprave Karlovac sa ispostavom Vojnić sproveli su kriminalističku istragu nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sumnjiči da je u jutarnjim satima 11. februara u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu oštrim predmetom više puta u telo ubo 38-godišnjaka u nameri da ga usmrti i naneo mu teške telesne povrede koju mogu da se prekvalifikuju u povrede opasne po život - navode u policiji.

Zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistva u pokušaju 25-godišnjak je juče predat pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava je podnesena Županijskom državnom tužilaštvu u Karlovcu.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/Marko Pušić/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.