KRIVIČNA PRIJAVA I PROTIV JEDNE DEVOJČICE! Na žurci u beogradskom klubu osim ŠPIRITUSA bilo i OPASNIJIH supstanci

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 13:59

KRIVIČNA PRIJAVA I PROTIV JEDNE DEVOJČICE! Na žurci u beogradskom klubu osim ŠPIRITUSA bilo i OPASNIJIH supstanci

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti

Čak 33-oje dece primljeno je na VMA zbog trovanja alkoholom tokom žurke u beogradskom klubu "Siner", a protiv jedne maloletne devojčice, kako saznajemo, biće podneta i krivična prijava zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da zajedno sa policijom radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.

- Protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne maloletnice, učesnice datog događaja, biće podneta krivična prijava Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je kod nje pronađena kesica sa marihuanom - potvrdili su u ovom tužilaštvu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo se još juče, odmah nakon saznanja iz medija o ovom slučaju, oglasilo i navelo da je formiralo predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

Glavni javni tužilac VJT u Beogradu Nenad Stefanović je naložio da se identifikuju odgovorni i da se u saradnji sa policijom prikupe potrebna obaveštenja, nakon čega će biti doneta odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i procesuiranju učinilaca.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE NA KOJOJ SU SE OTROVALA DECA: Prodao 600 karata, sada se PRAVDA da nije znao da su kupci MALOLETNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Točio alkohol deci...Protiv organizatora žurke (23) u beogradskom klubu "Siner", na kojoj se u noći između srede i četvrtka alkoholom otrovalo 33 dece, biće podneta prekrešajna prijava zbog točenja alkohola maloletnicima...Naime, vlasnik kluba je organizaturu žurke iznajmio prostor, a ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.