PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE NA KOJOJ SU SE OTROVALA DECA: Prodao 600 karata, sada se PRAVDA da nije znao da su kupci MALOLETNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 16:47

PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE NA KOJOJ SU SE OTROVALA DECA: Prodao 600 karata, sada se PRAVDA da nije znao da su kupci MALOLETNI!

Točio alkohol deci.

Protiv organizatora žurke (23) u beogradskom klubu "Siner", na kojoj se u noći između srede i četvrtka alkoholom otrovalo 33 dece, biće podneta prekrešajna prijava zbog točenja alkohola maloletnicima.

Naime, vlasnik kluba je organizaturu žurke iznajmio prostor, a ovaj je, prema nezvaničnim informacijama, prodao između 550-600 ulaznica, a navodno je, kako saznajemo, izjavio da ne zna da li je među njima bilo dece.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, čak 33 dece primljeno je na VMA zbog trovanja alkoholom tokom žurke u beogradskom klubu "Siner". Na Vojno-medicinsku akademiju dovedeno je u policijskoj pratnji čak 26 maloletnika, od kojij je dvanaestoro imalo čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Slučaj su otkrili mediji, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci policije i hitne pomoći ipsred kluba "Siner" u centru Beograda. Naknadno se na VMA javilo još sedmoro dece sa simptomima trovanja alkoholom.

Nakon svega, Više javno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

Srbija Danas/Kurir/R.K.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NISAM JA POLICAJAC, DECA SU KAO SVA DRUGA DECA POPILA MALO VIŠE" Oglasio se organizator žurke na kojoj je došlo do trovanja špiritusom: Evo šta mu sad sledi

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

N. B. koji je bio organizator žurke u beogradskom klubu "Sinner", gde se u noći između srede i četvrtka alkoholom otrovalo 33 dece, i to 12 njih ispod 15 godina, rekao je da će na pitanja odgovarati pred nadležnim organima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.