KRIJUMČARILI DEVOJČICU (9) U GEPEKU: U Prokuplju uhapšena dvojica državljana Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJUMČARILI DEVOJČICU (9) U GEPEKU: U Prokuplju uhapšena dvojica državljana Nemačke

Policija u Prokuplju uhapsila je S.F. (42) i njegovog sedamnaestogodišnjeg sina iz okoline Podujeva, državljane Nemačke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je u Merdaru u saradnji sa radnicima carine, prilikom redovne kontrole, u prtljažniku putničkog motornog vozila marke "krajsler", ispod stvari pronašla devetogodišnju devojčicu.

Kako se sumnja, oni su pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčicu da prokrijumčare u Nemačku gde se, prema njihovim navodima, nalazi njena majka.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Devetogodišnju devojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad u Prokuplju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac i sin uhapšeni na Merdaru zbog krijumčarenja devojčice

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2019

Muškarac iz Podujeva i njegov maloletni sin uhapšeni su na prelazu Merdare, a osumnjičeni su za krijumčarenje ljudi jer je policija u automobilu pronašla sakrivenu devetogodišnju devojčicu...Policija je na Merdaru u saradnji sa radnicima carine, prilikom redovne kontrole, u gepeku automobila "krajsler“,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Otac i sin krijumčarili devojčicu u prtljažniku, uhapšeni na Merdaru

Izvor: B92, 19.Avg.2019, 13:27

Prokuplje -- Policija u Prokuplju saopštila je da je uhapsila državljane Nemačke zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje...S. F. (42) i njegov 17-godišnji sin, poreklom iz okoline Podujeva, uhapšeni su na Merdaru, kada su prilikom redovne kontrole,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.