KRAJ DRAME! Pronađena tinejdžerka iz Inđije - njena majka objasnila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 16:46

KRAJ DRAME! Pronađena tinejdžerka iz Inđije - njena majka objasnila sve

Policija je za njom jutros raspisala potragu.

Tinejdžerka (15) koja je nestala juče oko 20.30 časova je pronađena, rekla je njena majka Ana.

- Javila se sama preko poruka, rekla je da dolazi kući uskoro - rekla nam je majka kratko i dodala da se nalazi ispred MUP-a.

Podsetimo, devojčica (15) iz Inđije nestala je sinoć oko 20.30 časova i za njom je raspisana policijska potraga. Njena majka Ana je rekla da je preko Instragrama dobila dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strašne poruke.

- Imamo osnovanu sumnju da je bila nekim dečkom, javio se da je sa njom. Ja ga ne poznajem, javio se preko nekog Instagram profila koji nema fotografije, kao da je lažan. Strašno... Ona je bila nedostupna na mobilni telefon od momenta kada nas je on kontaktirao. Samo je napisao: "Ona je sa mnom, dobro je, javiće se" - rekla je Lidijina majka plačući i dodala - Ja u trenutku kada je izašla nisam bila kod kuće, znam da je na sebi imala bele pantalone. Rekla je da ide do centra Inđije da se prošeta i od tada je nema. Plašimo se jako. Sa policijom smo non - stop u kontaktu, kažu da rade na tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.