NESTALA DEVOJČICA IZ INĐIJE: Njena majka dobila čudnu poruku - plačući uputila apel građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 15:28

NESTALA DEVOJČICA IZ INĐIJE: Njena majka dobila čudnu poruku - plačući uputila apel građanima

Tinejdžerka Lidija (15) nestala je sinoć oko 20.30 časova u Inđiji.

Visoka je 175 centimetara i na sebi je imala bele pantalone. Njena majka moli za pomoć:

- Imamo osnovanu sumnju da je sa nekim dečkom, javio se da je sa njom. Ja ga ne poznajem, javio se preko nekog Instagram profila koji nema fotografije, kao da je lažan. Strašno... Ona je nedostupna na mobilni telefon od momenta kada nas je on kontaktirao. Samo je napisao: "Ona je sa mnom, dobro je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javiće se" - rekla je Lidijina majka plačući i dodala:

- Ja u trenutku kada je izašla nisam bila kod kuće, znam da je na sebi imala bele pantalone. Rekla je da ide do centra Inđije da se prošeta i od tada je nema. Plašimo se jako. Sa policijom smo non - stop u kontaktu, kažu da rade na tome.

Ako neko vidi nestalu Lidiju potrebno je da prijavi policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala Lidija (15) u Inđiji, majci se na Instagram javio nepoznati dečko sa bizarnom porukom

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022

U Inđiji je nestala Lidija (15) i policija u ovom trenutku vrši pretragu kako bi je što pre vratili majci koja apeluje da se ljudi jave na broj 0612655447 ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.. Prema rečima majke, Lidija je u trenutku nestanka imala na sebi bele pantalone. Zadnji put je viđena u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.