KOME SMETA DETE KOJE JE POBEDILO EPILEPSIJU? Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja potresao Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 23:34

"KOME SMETA DETE KOJE JE POBEDILO EPILEPSIJU?" Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja potresao Srbiju

Istražni organi u Pčinjskom okrugu rade na još jednom prijavljenom slučaju vršnjačkog nasilja. Otac petnaestogodišnjeg dečaka Ninoslav Spasić prijavio je da je u utorak 22. novembra njegovog sina udario drugi dečak i naneo mu teže telesne povrede.

- Kome smeta dete koje je pobedilo epilepsiju zahvaljujući bavljenju sportom i terapijama? Zar treba neko da ubije dete što možda bolje igra – pita se Ninoslav Spasić, otac povređenog dečaka na početku razgovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On kaže da je drugi dečak nakon zajedničkog treninga košarke, u svlačionici revoltiran time što je izgubio, najpre verbalno napao njegovog sina, izrekao niz ružnih reči i onda ga udario.

- Prijavio sam slučaj i kao roditelj spreman sa da idem do kraja kako bi isterao pravdu jer ne želim da ni jedno dete trpi nasilje - kaže Spasić.

U Tužilaštvu je večeras potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog. Naloženo je da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja

Izvor: OkRadio.rs, 24.Nov.2022, 11:12

Istražni organi u Pčinjskom okrugu rade na još jednom prijavljenom slučaju vršnjačkog nasilja. Otac petnaestogodišnjeg dečaka Ninoslav Spasić prijavio je da je u utorak, 22. novembra, njegovog sina udario drugi dečak i naneo mu teže telesne povrede, prenose Novosti. - Kome smeta dete koje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.