KLJUČNI DOKAZ koji otkriva DNK: Neđeljko ponovo na optuženičkoj klupi, i dalje postavlja BIZARNA PITANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 14:14

KLJUČNI DOKAZ koji otkriva DNK: Neđeljko ponovo na optuženičkoj klupi, i dalje postavlja BIZARNA PITANJA

Na današnje ročište došli su Milošev otac i majka optuženog, a na suđenju se pojavio i Mileusnićev cimer Filip u pratnji još jednog od drugara.

Suđenje Neđeljku Đuroviću, poznatijem kao Ubica s Tvitera, osumnjičenom za ubistvo Miloša Mileusnića (25) nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem veštaka Dušana Keckarevića.

Na današnje ročište došli su Milošev otac i Neđeljkova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka, a na suđenju se pojavio i Mileusnićev cimer Filip u pratnji još jednog od drugara.

Oni su, kako bi odali počast nastradalom prijatelju nosili crne majice sa Mileusnićevim likom sa porukama: "Samo da si nasmejan. Takvog te pamtim" i "Život je lep, Partizan je večan".

Kako se moglo čuti, tokom saslušanja su iznete tvrdnje da je na sečivu noža pronađen DNK koji pripada ubijenom Milošu, dok se na dršci nalazi DNK profil Neđeljka Đurovića.

Na današnjem ročištu saslušana su i dva Neđeljkova prijatelja koji su pred sudijom rekla da ostaju pri pređašnjem iskazu a okrivljeni Neđeljko je, jednog od njih pitao da li zna da je on (Neđeljko) ikada ustao pre 12 ili jedan čas po podne. Sudija je međutim odbacila to pitanje kao irelevantno.

Đurović je optužen da je 27. januara 2019. godine rano ujutru nasmrt izbo nožem Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

On je osumnjičen da je, nakon noći navodno provedene na društvenim mrežama, nezadovoljan svojim životom, rano ujutro izašao je na ulicu i nožem nasmrt izbo Miloša, koga je tad prvi put video. Mileusnić je ubijen ispred zgrade u kojoj je živeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUĐENJE UBICI S FEJSBUKA! Otac ubijenog Miloša Mileusnića: DNK sa noža je dokaz da ubica mog sina laže!

Izvor: Kurir, 11.Jul.2020, 07:33

Veštaci su otrkili da se na oružju, kojim je nasmrt izboden Miloš Mileusnić (25), nalazi biološki trag optuženog Neđeljka Đurovića, a otac žrtve kaže "da se od početka zna ko je usmrtio Miloša"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.