KARAĐORĐE I MILOŠ OBRENOVIĆ SU NAŠI VELIKANI Predsednik Vučić poslao SNAŽNU poruku: Njihove biste moraju da se vrate narodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:48

"KARAĐORĐE I MILOŠ OBRENOVIĆ SU NAŠI VELIKANI" Predsednik Vučić poslao SNAŽNU poruku: Njihove biste moraju da se vrate narodu

Predsednik se obratio medijima u toku ceremonije

Povodom Dana državnosti Srbije - Sretenja, predsednik Aleksandar Vučić, u svom obraćanju osvrnuo se na biste Karađorđa i Miloša Obrenovića koje su uklonjene 1905. godine, a koje bi trebalo da se vrate narodu.

Kaže da danas ravnopravno gledamo slike Karađorđa i Miloša, a da smo imali zajedno biste Miloša i Karađorđa koje su ukonjene 1905. godine.

- To je danas u Patrijaršiji. Molim vas da nađemo način da to vratimo srpskom rodu, svim građanima Srbije. To su naši velikani. Obojica - ističe Vučić.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.