SLOBODU NIKADA I NI PO KOJU CENU NE SMEMO DA ŽRTVUJEMO Vučić objavio snimak sa današnjeg prikaza naoružanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 19:52

"SLOBODU NIKADA I NI PO KOJU CENU NE SMEMO DA ŽRTVUJEMO" Vučić objavio snimak sa današnjeg prikaza naoružanja (VIDEO)

Predsednik se oglasio na Instagramu.

Predsednik Republike Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u Nišu.

Predsednik je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio snimak sa današnjeg prikaza naoružanja.

- Slobodu nikada i ni po koju cenu ne smemo da žrtvujemo i zato sam ponosni predsednik Srbije koji danas može da kaže da je Srbija slobodna, nezavisna i da sama donosi odluke - poručio je predsednik u objavi.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNAŽNA PORUKA VUČIĆA BRUJI U UŠIMA OPOZICIJE! Predsednik jednom rečenicom "ZAPUŠIO" usta lažnim moralistima: Slobodu nikada i ni po koju cenu ne smemo da žrtvujemo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 15:11

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se narodu nakon posete Niškoj tvrđavi i uputio jasnu poruku opozicionarima..Tokom jučerašnje posete prikazivanju opreme i vojnog naoružanja u Niškoj tvrđavi, predsednik Aleksandar Vučić je poslao snažnu poruku...- Mnogo toga imamo da naučimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.