Jutro posle požara na Novom Beogradu: Garež svuda, vatrogasci dežuraju. Smrdi, nije prijatno biti ovde VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 10:55

Jutro posle požara na Novom Beogradu: Garež svuda, vatrogasci dežuraju. "Smrdi, nije prijatno biti ovde" VIDEO

Požar u Kineskom tržnom centru ugašen je u sredu, a dan posle vatrene stihije, svugde je garež, kaže reporterka TV Prva sa lica mesta.

Kako je navela, vatrogasci su i dalje tu, vatrena stihija u sredu je uništila oko 40 lokala, odnosno, čak 2.000 metara kvadratnih bilo je pod vatrom. Srećom, nije bilo povređenih.

U borbi protiv velikog požara učestvovala je preko 70 vatrogasaca, sa više od 20 vozila, kao i tri helikoptera koji su izručili 71 tonu vode tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 37 preleta.

U nekim lokalima se još uvek vidi roba, iako su vlasnici dok je trajao požar pokušavali da je iznesu, istakla je reporterka TV Prva.

"Vidite kakva je ovde jutarnja slika, voda se sliva... U većini lokala koje je požar zahvatio, šteta je potpuna. Jako smrdi, (oseća se) garež, nije prijatno biti ovde, oseća se to u vazduhu. Još uvek je u blizini kineskog tržnog centra zagađeno", navela je ona.

Pročitajte i:

* Poznat uzrok požara? Moguća tri scenarija

* Sva drama i pakao požara stali su u ove fotografije FOTO

* Dramatični snimci: Odjeknule eksplozije, užas na Novom Beogradu, ogroman crni dim i plamen FOTO/VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.