Jovanović izlazi na izbore u okviru pokreta Zvono a ne stranke

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović izlazi na izbore u okviru pokreta "Zvono a ne stranke"

Beograd -- Lider LDP Čedomir Jovanović saopštio je da će na predstojeće parlamentarne izbore ta stranka izaći u okviru pokreta "Zvono a ne stranke".

"Pokret 'Zvono a ne stranke' pravimo sa svima koji mogu široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji", napisao je Jovanović na Tviteru.

On je ranije rekao da je postigao dogovor s Nikolom Samardžićem i pokretom "Glas", s koalicijom Tolerancija koja okuplja grupu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manjinskih stranaka, s mladim liderima poput Aleksandra Simurdića, Ivana Ðurića, Naima Beširija i nizom udruženja.

"Postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore, i onaj još važniji, o preuzimanju sudbine u svoje ruke, o borbi za mir, za dogovor o Kosovu, za afirmaciju ljudskih prava i građanskih sloboda i o prevazilaženju svađa i podela i, na kraju, o drugacijoj Srbiji, normalnoj i našoj", rekao je Jovanović, prenosi RTS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.