Jovanović izlazi na izbore u okviru pokreta "Zvono a ne stranke"

Lider LDP Čedomir Jovanović saopštio je da će na predstojeće parlamentarne izbore ta stranka izaći u okviru pokreta "Zvono a ne stranke".

Izvor: B92

Subota, 01.02.2020.

15:16

Jovanović izlazi na izbore u okviru pokreta
Screenshot/O2

"Pokret 'Zvono a ne stranke' pravimo sa svima koji mogu široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji", napisao je Jovanović na Tviteru.

On je ranije rekao da je postigao dogovor s Nikolom Samardžićem i pokretom "Glas", s koalicijom Tolerancija koja okuplja grupu manjinskih stranaka, s mladim liderima poput Aleksandra Simurdića, Ivana Ðurića, Naima Beširija i nizom udruženja.

"Postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore, i onaj još važniji, o preuzimanju sudbine u svoje ruke, o borbi za mir, za dogovor o Kosovu, za afirmaciju ljudskih prava i građanskih sloboda i o prevazilaženju svađa i podela i, na kraju, o drugacijoj Srbiji, normalnoj i našoj", rekao je Jovanović, prenosi RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: