Jovanović (LDP) o spuštanju cenzusa: To doživaljavam kao Vučićevu želju da društvo ...

Izvor: Beta, 12.Jan.2020, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović (LDP) o spuštanju cenzusa: To doživaljavam kao Vučićevu želju da društvo ...

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da najavu koja se pojavila u mediji o spuštanju izbornog cenzusa sa pet na tri odsto doživljava kao želju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da društvo učini što normalnijim."Vučić na ovaj način pruža šansu mnogima, ali to plaća lično. U ovom potezu vidim šansu da posle izbora mi ipak budemo u prilici da na neki normalan način rešimo ozbiljne probleme ovog društva", rekao je lider LDP za televiziju Pink.On je kazao da smanjenje cenzusa vidi i kao Vučićevu želju da vrati politiku u Skupštinu Srbije i da posle izbora u parlamentu ima s kim da razgovara i koga da čuje."Na ovo gledam kao Vučićevu želju da politiku vrati u Skupštinu i da nam makar pruži šansu da budemo normalni, jer ne možemo pronaći ništa dobro u rovovima iskopanim po ulicama gradova u Srbiji", rekao je Jovanović.LDP je u parlament na poslednjim parlamentarnim izborima 2016. godine ušao na listi sa SDS-om Borisa Tadića a lista je osvojila 5,02 odsto glasova izašlih birača. Na izborima za odbronike Skupštine Beograda 2018. godine lista LDP je u glavnom gradu Srbije osvojila 1.955 glasova odnosno 0,24 odsto oid broja izašlih birača.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (LDP) o spuštanju cenzusa: To doživaljavam kao Vučićevu želju da društvo učini normalnijim

Izvor: Danas, 12.Jan.2020

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da najavu koja se pojavila u mediji o spuštanju izbornog cenzusa sa pet na tri odsto doživljava kao želju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da društvo učini što normalnijim.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.