Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2023, 11:11

Jeremić: Da država preuzme kontrolu sadržaja i izdavanja udžbenika

Nosilac liste "Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić zalaže se za to da svi đaci u Srbiji dobiju besplatne udžbenike i da država aktivno preuzme kontrolu nad sadržajem i produkcijom udžbenika, prvenstveno za "identitetske predmete" poput srpskog jezika i književnosti i nacionalne istorije, saopštila je danas ta stranka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jeremić: Država bi trebalo da preuzme punu kontrolu nad sadržajem udžbenika

Izvor: Blic, 24.Nov.2023

Nosilac liste Narodne stranke "Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić, izjavio je da glas za tu listu znači će svi đaci u Srbiji dobiti besplatne udžbenike i da će država aktivno preuzeti punu kontrolu nad sadržajem i produkcijom udžbenika, saopštila je ova stranka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.