Jelena Karleuša uradila javno nešto što je začudilo mnoge,  jedan detalj primetili svi na aerodromu

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša uradila javno nešto što je začudilo mnoge, jedan detalj primetili svi na aerodromu

Od momenta kada je u javnost isplivala ljubavna afera između folk pevačice Jelene Karleuše i bivšeg bosanskog reprezentativca Ognjena Vranješa u javnosti izlaze brojni detalji emotivne veze Od momenta kada je u javnost isplivala ljubavna afera između folk pevačice Jelene Karleuše i bivšeg bosanskog reprezentativca Ognjena Vranješa u javnosti izlaze brojni detalji emotivne veze koja je trajala dve godine. Informacije, poruke, a potom i fotografije isplivale su početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine i od tada, klupko se samo odmotava.Jelena Karleuša juče je prvi put nakon afere imala nastup i to u Beču, a tokom jučerašnjeg dana je otputovala avionom u ovaj grad. Ona je stigla na aerodrom u Beogradu u kaputu i papučama, a imala je kapu i tamne naočare koje su je skrivale od prolaznika.Ipak, ono što su svi uspeli da primete, a mnoge je i začudilo, jeste da je Jelena bila bez šminke, iako od samog momenta kada se saznalo za aferu, nije dozvoljavala da je fotografi uslikaju u prirodnom izdanju, već je uvek bila našminkana i krila se iza naočara.PROČITAJTE I: Jelena Karleuša od supruga dobila kuću vrednu 2,5 miliona evra? Jelena je početkom godine, nakon što se saznalo za aferu, otputovala u Kinu kod Duška, odakle je objavljivala fotografije na Instagramu, ali uvek sređene i dorađene u programima.Nakon toga, fotografi su je danima slikali ispred studija Granda u kojem je sa ostatkom ekipe snimala emisiju "Zvezde Granda", takođe skroz namontirana.Tamo je izvela pesmu "Lajk". Opet sređena i namontirana.Ipak, juče je na aerodromu u tom smislu imala propust. Jelena se bez šminke, naduta pojavila na aerodromu. Inače, mnogi su nakon nastupa na MAC dodeli, komentarisali da je Jelenina pesma plagijat, prenosi Blic.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RASKRINKANA JELENA KARLEUŠA Objavljene fotografije na kojima se vidi prava istina o njenim slikama

Izvor: Blic, 03.Feb.2019, 08:51

Od momenta kada je u javnost isplivala ljubavna afera između Jelene Karleuše i bivšeg bosanskog reprezentativca Ognjena Vranješa u javnosti izlaze brojni detalji emotivne veze koja je trajala dve godine. U javnosti se danima priča o slikama i porukama koje su objavljenje, a sada su pratioci rešili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.