Jeftinije voće i povrće na Veletržnici

Izvor: Blic, 06.Apr.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije voće i povrće na Veletržnici

Građani na Veletržnici Beograd danas mogu kupiti voće i povrće po znatno nižim cenama u okviru akcije "Dan niskih cena".

Sniženje na veletržnici Beograd

Tako danas možete kupiti krompir po ceni od 20 do 25 dinara po kilogramu, šargarepu po ceni od 10 do 15 dinara po kilogramu i 5 kilograma jabuka za 100 dinara.

Veletržnica Beograd će svake nedelje sprovoditi ovu akciju u okviru koje će proizvođači nuditi svoje proizvode po znatno nižim cenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u odnosu na ostale dane u nedelji.

Ova akcija je organizovana kako bi potrošači mogli da kupuju zdravu, svežu hranu iz prve ruke. Građani mogu da uštede čak do 75 odsto kupovinom na dan niskih cena, u odnosu na cene voća i povrća na pijacama i u marketima, navode u Veletržnici.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.