JOŠ JEDNA UBIJENA SUPRUGA! Muž joj BRUTALNO presudio zbog imovine?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA UBIJENA SUPRUGA! Muž joj BRUTALNO presudio zbog imovine?!

Da li je novac je proklet?

Britanski mornar Levis Benet i njegova supruga Izabela Helman krenuli su prošle godine na krstarenje Karibima, tri meseca posle svog venčanja. Jedne noći njihov katamaran je potonuo i Izabeli se gubi svaki trag. Levisa je spasila obalska straža sa 35 hiljada evra u ukradenim retkim novčićima zbog čega je odmah uhapšen.

Prema njegovim rečima, Izabela je bila za kormilom dok je on spavao, ali se probudio i zatekao teško oštećen brod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kome nije bilo njegove supruge.

Protiv njega je ubrzo podignuta optužnica za ubistvo njegove žene. Da bi izbegao suđenje za ubistvo drugog stepena, on je priznao krivicu za ubistvo iz nehata i juče je osuđen na osam godina zatvora, maksimalnu kaznu za taj zločin.

On će, takođe, morati da plati 23 hiljade dolara za restituciju, a nakon što izađe iz zatvora, tri godine će biti na nadgledanom otpustu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.