JOŠ JEDAN USTAŠKI NAPAD NA SRBE: Tukli 70-godišnjeg invalida koji je povratnik u Hrvatsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN USTAŠKI NAPAD NA SRBE: Tukli 70-godišnjeg invalida koji je povratnik u Hrvatsku!

Još jedan napad na Srbe u Hrvatskoj dogodio u okolini Rijeke, kada je pretučen srpski povratnik Dobrivoje Arsić, čemu su prethodile uvrede na nacionalnoj osnovi.

70-godišnjeg povratnika Dobrivoja Arsića su verbalno, a zatim i fizički napale nepoznate osobe, od kojih je jednu prepoznao kao stanara susedne zgrade.

Posle verbalnog napada, Arsić, koji je i invalid, dva puta je zvao policiju, a pošto se dolazak policje odužio, usledio je fizički napad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Povod za incident je bilo pitanje parkiranja ispred stambene zgrade, ali je indikativno to što su napadači znali ime i prezime povratnika i da je vređanje bilo usmereno na njegovu nacionalnost i činjenicu da je povratnik.

Grupa maskiranih napadača upala je juče u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, a u tuči je povređeno pet osoba, kao i jedno dete.

Nakon toga su nepoznati napadači u mestu Ðevrske verbalno, a potom i fizički, napali vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Pogledajte rezultate

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.