JEZIVO! Pronađene SEKIRE kod Šabačkog mosta: Organizatori protesta u ovom gradu sakrili hladno oružje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 14:56

JEZIVO! Pronađene SEKIRE kod Šabačkog mosta: Organizatori protesta u ovom gradu sakrili hladno oružje (VIDEO)

Inicijativa "Kreni-promeni" i pokreti okupljeni oko Ekološkog ustanka najavili su za danas blokadu puteva i mostova na desetak lokacija u Beogradu, i u više od 50 gradova u Srbiji

Kako se saznaje kod šabačkog mosta pronađene su sekire koje su prema prvuim informacijama tu sakrili organizatori blokada u tom gradu.

Sve ovo se događa u svetlu blokade puteva, koja je najavljena za danas, i to na istom mestu gde su pristalice opozocije i prošle subote blokirale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćaj i maltretirale građane.

Protesti se organizuju sa zahtevom za oslobađanje svih uhapšenih na prethodnim protestima, povlačenje Zakona o eksproprijaciji i izmene Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi. Organizatori su najavili da će tokom blokade puteva biti omogućen prolaz vozilima hitnih službi, pre svega hitnoj pomoći i vatrogascima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.