Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2021, 21:38

Grupa građana “Za Leskovac -Zajedno” podseća Leskovčane na građanske proteste zakazane za sutra u 14 sati

LESKOVAC

Grupa građana “Za Leskovac-Zajedno ” podsetila je danas građane, organizacije, javne ličnosti i ostale opozicione stranke na okupljanje u Leskovcu, na Širokoj čaršiji sutra, u subotu, 4. decembra u 14 sati.

U pozivu se navodi da je skup uredno prijavljen a ova Grupa građana poručuje kako žele da “zajedno i na civilizovan način iskažemo neslaganje i nepoverenje u način na koji ova vlast upravlja državom, jedinom koju imamo”.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovcu policija obilazila one koji su preko društvenih mreža pozivali na proteste

Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2021, 12:24

LESKOVAC..Leskovačka policija obilazila je na kućne adrese više osoba koje su preko društvenih mreža pozivale građane da danas u 14 sati izadju na proteste...Kako su nam prebneli neki do njih, policajci su ih upozoravali da zakon mora da s epoštuje i da su blokade nezakonite kao i da nisu dozvoljeni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.