JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 09:09

JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

Više puta menjao iskaz

Osumnjičeni za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca, u penziju otišao kao psihički bolesnik, a oni koji ga poznaju ubeđeni su da će i u odbrani to potezati.

Vatrogasac u penziji Goran Džonić (54), osumnjičen da je ubio i spalio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), kao i njegove ženu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), sudeći po ponašanju nakon hapšenja, pokušava da se izvadi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svoje psihičke probleme.

Kako objašnjavaju izvori upoznati sa slučajem, Džonić je do prekjuče, kada mu je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, nekoliko puta promenio svoj iskaz, što ukazuje na to da on pokušava da se vadi na ludilo.

- Na prvom saslušanju je bio veoma drzak i samouveren, tvrdio je da on nema nikakve veze sa zločinom. Potom, kada su mu predočeni određeni dokazi, u priču je uvukao i svoja dva sina. Govorio je da su mu oni saučesnici, pa preko toga da nisu ništa znali i na kraju da su možda oni zakopali novac, otet od ubijenih Đokića - kaže izvor i nastavlja:

- Goran Džonić je u svom poslednjem iskazu u policiji navodno priznao da je tipovao Đokiće, ali da je na to bio primoran i da su ga ucenjivali jedan policajac i braća K.M. i K.M. koji su poznati kriminalci iz Moravca, kojima je nakon njegove izjave određen pritvor.

Meštani Moravca kažu da su ubeđeni da je Goran četvoricu muškaraca upleo u zločin samo da bi umanjio svoju krivicu i na neki način sebi olakšao položaj.

- Svi znamo da je Goran otišao u invalidsku penziju kao psihički bolesnik, ali pitanje je da li je on stvarno bolestan ili nje to mućku odradio, jer je kao komandir vatrogasne stanice činio neka krivična dela, pa je potegao veze samo da se izvuče. I sada će da potegne, da se brani kao da je bio lud. On je spreman na sve - pričaju pojedine komšije Džonića dodajući da nemaju loše mišljenje o njegovim sinovima, smatrajući da oni nisu učestvovali u masakru.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIJA SMRTI PORODICE ĐOKIĆ: Nova otkrića u istrazi, evo kako je Džonić napravio SMRTONOSNU zamku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

Istraga o brutalnoj likvidaciji tročlane porodice Đokić i dalje šokira Srbiju. Nova otkrića ukazuju na to da je glavnoosumnjičeni, Goran Džonić, namamio brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju u smrtonosnu zamku...Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DŽONIĆ PUCAO BRATANICI PRAVO U GLAVU? Najjeziviji detalji istrage o ubistvu Đokića dosad

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

DNK dokazi nesumnjivo vode ka rođaku ubijenih Gorana, Gordane i Lidije. Policija proverava da li je iz drugog pištolja hice ispalio jedan od braće Milošević...Goran Džonić, penzionisani vatrogasac iz Moravca, prema najnovijim saznanjima policije, pucao je u prvim satima 27. septembra iz svog pištolja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZAKOMPLIKOVALO SE SASLUŠANJE DŽONIĆA: Ceo dan proveo u tužilaštvu, ovo je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 08:02

Izvori iz istrage navode da se osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić sve vreme čudo ponašao..Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji iz sela Moravac, osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac ubio, pa spalio, svog brata od strica Gorana Đokića (57) i njegove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.