JEZIVO: Ovo je odvratan razlog zašto su se deca našla na Kostinoj LISTI ZA ODSTREL?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 22:13

JEZIVO: Ovo je odvratan razlog zašto su se deca našla na Kostinoj LISTI ZA ODSTREL?!

Oglasila se Mina Zirojević, ekspert Instituta za uporedno pravo i međunarodno priznati stručnjak za terorizam, ali i članica saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Jedna od devojčica iz odeljenja Koste Kecmanovića (13), koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro đaka i čuvara, a ranio sedmoro, i koja je bila u kabinetu istorije kad je upao i počeo da puca, detaljno je opisala događaje uoči masakra.

Prema njenim rečima, Kosta Kecmanović je uvek bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odličan đak - 5.0, ali je dobio dve loše ocene.

U školi je dobio dva iz tehnike i tehnologije i tri iz matematike... Sa nastavnicom istorije je išao na školsko, opštinsko i na gradskom, ja mislim... Bio je odličan đak i uvek je bio 5.0, svi su mislili da živi u normalnoj porodici - napisala je na društvenoj mreži Instagram devojčica čije ime nećemo navoditi, a koja je išla s njim u razred i koja je tog jutra bila u kabinetu za istoriju, gde je Kecmanović upao naoružan i ubio nekoliko svojih školskih drugova.

Inače, otkako se dogodila tragedija moglo se čuti sa više strana da je Kosta Kecmanović, koji je u školu došao sa spiskom za likvidaciju, želeo da ubije decu koja su uspešnija od njega.

Mina Zirojević, ekspert Instituta za uporedno pravo i međunarodno priznati stručnjak za terorizam, ali i članica saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar", rekla je da se među decom priča da je baš to ko je od Koste uspešniji na bilo kom polju bio jedan od važnih kriterijuma kod pravljenja spiska smrti.

- To je ono što se trenutno priča među decom i roditeljima. Dečak je očigledno patio od toga da bude najbolji. Evo, upravo mališan koji je stradao, bio je veoma uspešno dete po svakom merilu - priča sagovornica.

Takođe, komšije su svedočile da su roditelji dečaka zvali "mali genijalac", a sam Kosta Kecmanović je u policiji rekao da su roditelji od njega tražili bolje rezultate.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.