JEZIVO! ČOVEK NESTAO U PLAMENU KOD IVANJICE! Svi tragaju za meštaninom koji se izgubio U VELIKOM POŽARU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 00:33

JEZIVO! ČOVEK NESTAO U PLAMENU KOD IVANJICE! Svi tragaju za meštaninom koji se izgubio U VELIKOM POŽARU (VIDEO)

Požar je lokalizovan.

 Požar koji je izbio danas u selu Erčege kod Ivanjice zahvatio je oko 10 hektara livade i šume a vatrogasci su nakon višečasovne borbe sa vatrenom stihijomu, uspeli da ga lokalizuju. Kako InfoLiga saznaje trenutno se traga za meštaninom kome se nakon izbijanja požara gubi svaki trag.

U potragu su uključeni vatrogasci, policija i meštani.

Veoma nepristupačan teren i slaba vidljivost noću otežavaju potragu za nestalim čovekom. Ukoliko ga ne pronađu do jutra uključiće se i druge spasilačkle jedinice.

Izvor: Srbija Danas/Infoliga.rs/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U SELU ERČEGE! Pronađeno beživotno telo starijeg muškarca! "Tuga da ovako strada, bio je dobar čovek, divan komšija"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Tražili su ga sve vreme..Meštani sela Erčege tokom jutarnjih sati pronašli su beživotno telo svog komšije (80) koji je nestao nakon što je sinoć u selu izbio veliki požar...- Tražili smo ga čitavu noć, pored njegovog tela bile su grabulje pa se pretpostavlja da je želeo da zaustavi vatru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.