JEZIVA SAZNANJA ISTRAGE O SMRTI DEČAKA U VRTIĆU: Progutao žir, pa se ugušio - u VLADIČINOM HANU MUK

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 13:51

JEZIVA SAZNANJA ISTRAGE O SMRTI DEČAKA U VRTIĆU: Progutao žir, pa se ugušio - u VLADIČINOM HANU MUK

Istraga povodom smrti dečaka koji je koliko je poznato progutao žir u vrtiću i od posledica preminuo u Nišu, još uvek nije gotova.

Kako je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, prikupljaju se izveštaji inspekcijskih nadzora, prosvetne i zdravstvene inspekcije, stigao je i izveštaj sa obdukcije, ali s obzirom da je slučaj u fazi istrage još uvek nije uputno obelodaniti detalje.

Nezvanična verzija priče koja kruži Vladičinim Hanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije isključena, niti je nepoznanica za istražne organe. Naime, razmatra se mogućnost da je dečaku dok je spavao drugo dete ubacilo žir u usta.

Deca su bila sama jer je vaspitačica, koja je u međuvremenu suspendovana, na kratko napustila prostoriju. U svakom slučaju svi detalji će biti poznati nakon formiranja predmeta.

Podsećamo krajem decembra u prepodnevnim satima dogodila se tragedija kada je četvorogodišnje dete progutalo neki predmet, najverovatnije žir. Dete je u besvesnom stanju prebačeno najpre u Zdravstveni centar u Surdulici, a zatim u Niš, gde je preminulo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.