JEZIVA EKSPLOZIJA NA PUMPI: Auto odleteo u vazduh, usledilo otkriće koje je sve ŠOKIRALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 23:37

JEZIVA EKSPLOZIJA NA PUMPI: Auto odleteo u vazduh, usledilo otkriće koje je sve ŠOKIRALO (VIDEO)

Automobil se punio gasom.

U gradiću na severu Argentine, eksplozija automobila tokom punjenja prirodnim gasom izazvala je neverovatan lanac događaja. Snimak eksplozije, koji je obišao svet, otkrio je nešto što niko nije očekivao - u vozilu su se nalazili kilogrami psihoaktivne supstance, otkrivajući dublju nezakonitu operaciju.

Iako uzrok eksplozije još nije poznat, srećom, rezultat nije tragičan - dvoje ljudi je lakše povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom eksplozije, a jedna osoba je uhapšena. Važno je napomenuti da su vozačica automobila i troje dece u tom trenutku bili izvan vozila, što se pripisuje sigurnosnim propisima u Argentini koji obavezuju putnike da napuste vozilo tokom punjenja komprimiranim prirodnim gasom.

Zanimljivo je to da je žena koja je vozila automobil narednica policije Sofija Čaparo iz Buenos Airesa. Ona je negirala saznanja o psihoaktivnim supstancama skrivenih u vozilu, tvrdeći da auto ne pripada njoj. Međutim, istražitelji sumnjaju da je droga u vozilu bila namenjena krijumčarenju, a deca su možda korišćena kao paravan.

Ipak, optužena je za krijumčarenje narkotika, što je dodatno otežano činjenicom da je bila policijska službenica. Trenutno je uklonjena s dužnosti dok istražitelji pokušavaju da utvrde da li je delovala sama u krijumčarenju ili je bila deo organizacije.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.