Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 23:12

STRAVIČNA EKSPLOZIJA NA BENZINSKOJ PUMPI Auto napunjen sa 20 kila kokaina odleteo u vazduh: Za volanom pre nesreće bila policijska službenica sa troje dece (VIDEO)

Prava drama odigrala se na pumpi u Argentini kada je eksplodirao automobil, a povređene dve osobe. Sigurnosne kamere zabeležile su jezivu eksploziju, ali javnost je šokirana saznanjima šta se nalazilo u autu i ko ga je pre nesreće vozio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEZIVA EKSPLOZIJA NA PUMPI: Auto odleteo u vazduh, usledilo otkriće koje je sve ŠOKIRALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Automobil se punio gasom...U gradiću na severu Argentine, eksplozija automobila tokom punjenja prirodnim gasom izazvala je neverovatan lanac događaja. Snimak eksplozije, koji je obišao svet, otkrio je nešto što niko nije očekivao - u vozilu su se nalazili kilogrami psihoaktivne supstance, otkrivajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.