JEZIV SNIMAK IZ BEOGRADSKOG LIFTA: Devojka NIŠTA NIJE SLUTILA, a mogla je da UMRE U SEKUNDI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK IZ BEOGRADSKOG LIFTA: Devojka NIŠTA NIJE SLUTILA, a mogla je da UMRE U SEKUNDI (VIDEO)

Najnoviji snimak koji kruži internetom je samo još jednom potvrdio da je potrebna pažnja kada se vozite liftom, pogotovo u starim zgradama.

Nakon što pogledate video ostaćete u šoku koliko je malo falilo da ova devojka izgubi život.

Devojka koja se nalazi na snimku napisala je na svom tviteru da je reč o zgradi na Novom Beogradu.

Tokom vožnje liftom, nije se desilo ništa neuobičajeno, međutim, u trenutku kada je izlazila iz lifta, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bukvalno sekundu nakon što je izašla krenuo na dole.

Za malo da izginem danas. Novobeogradski liftovi su potpuno "bezbedni". Srećom pa sam bila ja a ne neka majka sa detetom. pic.twitter.com/jzHAsHboZC

— I am your OG (@LaReezy) June 9, 2019

Video je potpuno šokantan jer je lift mogao da smrska devojku da je samo za trenutak zakasnila. Taj peh mladu osobu mogao je da košta, u najgorem slučaju, života, ali teških povreda sigurno.

Na svu sreću, ona je izbegla tragediju, zahvaljujući ludoj sreći! Ipak, ne možemo, a da se ne zapitamo koliko ovakvih liftova "funkcioniše" po beogradskim zgradama i koliko ljudi, trudnica, starih osoba i dece dnevno uđe i izađe iz ove "strašne kutije" koja im ugrožava život, a da toga nisu ni svesni?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZAMALO DA POGINEM" Devojka na Novom Beogradu krenula da IZAĐE IZ LIFTA, a onda je on prosto PODIVLJAO (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Jun.2019

Neispravni liftovi novobeogradskih solitera ponovo su nekom mogli doći glave. U jednom od tri crvena solitera u Bulevaru Mihajla Pupina, lift je, dok je devojka iz njega izlazila, nastavio da se kreće ka gore, a ona je samo pukom srećom izbegla da ostane zaglavljena između poda lifta i plafona!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.