Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jul.2023, 01:30

JAVNO IZVINJENJE ĐANIJEVOG SINA! Miloš se hitno oglasio: “Ja za to nisam odgovoran“

Sin poznatog pevača Radiše Trajkoviča Đanija, Miloš Trajković, našao se u problemu sa kojim se suočavaju mnoge poznate ličnosti.
Djani sa Slađom i sinovima • Instagram


Naime, njegov profil na društvenoj mreži Inmstagram je bio hakovan. On se požalio svojim fanovima i uputio ih u situaciju, pošto je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da povrati kontrolu nad svojim profilom.
– Moram javno da napišem da mi je pre neki dan hakovan profil na Instagramu. Profil nisam mogao da vratim dva dana. Za to vreme je na moj stori izbačena slika za koju nisam odgovoran. Želim da se izvinim svima, koji su se osetili uvređeno. Ne podržavam nikakav vid nasilja, niti bilo koga ko čini ili je pristalica istog. Imam puno prijatelja različitih veroispovesti i nacionalisti i želim da se izvinim svima, koji su se osetilo prozvano ili uvređeno – napisao je Miloš.
Nije razjašnjeno ko je i zašto hakovao, ali se veruje da postoji dobra pozadina iza ovog hakerskog napada i da je neko sa ciljem išao da naudi Đanijevom sinu.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.