JA SAM DOKTOR STOJKOVIĆ I JEDAN SAM OD ZARAŽENIH: Prva izjava obolelog sa Sajma i važna poruka za sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JA SAM DOKTOR STOJKOVIĆ I JEDAN SAM OD ZARAŽENIH": Prva izjava obolelog sa Sajma i važna poruka za sve (VIDEO)

Doktor Stojković jedan je od zaraženih koji se nalazi u karantinu.

- Dobar dan svima, ja sam Branislav Stojković, doktor sa Instituta Dedinje u Beogradu. Na žalost, ja sam jedan od zaraženih - počinje svoje obraćanje u videu ovaj doktor koji se kao oboleli od korona virusa sa blažim simtomima nalazi u improvizovanoj bolnici sa Sajmu.

Kako kaže dalje - Ovde su svi, hvala Bogu, dobro i svi se bore da to tako i ostane - i dodaje:

- Znam da je to sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosta popularno, ali i ja bih želeo svima da se zahvalim, svim mojim kolegama i ostalima u državi, koji se bore protiv ove opake bolesti i daju sve od sebe 24 sata da ovo prođe što bezbolnije i bezazlenije - ispričao je on u video poruci.

On kaže da se nada da će sve ovo uskoro da se završi.

- I svi mi ovde kada završimo sa ovim karantinom i kada sve ovo prođe, period izolacije koji je neophodan, nadamo se da ćemo moći da pomognemo aktivno u daljoj borbi protiv virusa, tako da ću se ja uskoro pridužiti svojim kolegama u lečenju svih koji imaju bolest. I molim vas, ostanite kod kuće! - poručio je.

Video možete pogledati ovde:

Za bliže informacije možete kontaktirati 064 8945 235 (broj koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja), zatim Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović–Batut" (ul.Dr Subotića br.5, 11000 Beograd; Tel: 011 2684 566) ili institute/zavode za javno zdravlje na teritoriji na kojoj boravite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.