Zaraženi doktor Stojković sa Sajma poručuje da su svi dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaraženi doktor Stojković sa Sajma poručuje da su svi dobro

Doktor sa Instituta "Dedinje" u Beogradu Branislav Stojković trenutno se nalazi na Sajmu, kao pacijent, jer je zaražen korona virusom.

U video poruci koju je prosledio preko društvenih mreža, on je rekao da su na beogradskom sajmu trenutno svi pacijenti dobro i da se svi bore da tako i ostane.

"Nažalost, ja sam jedan od zaraženih korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virusom. Trenutno se nalazim na Sajmu i ovde smo svi dobro. Borimo se da to tako i ostane. Želim da zahvalim svim svojim kolegama, kao i svima u državi koji se bore protiv ove opake bolseti i daju sve od sebe 24 sata da ovo prođe što bezbolnije i bezazlenije", izjavio je Stojković.

On se nada da će se sve ovo uskoro završiti i da će kada prođe period izolacije, oni koji su sada pacijenti moći da pomognu aktivno u daljoj u ovoj borbi protiv korona virusa.

"Nadam se da ću se uskoro pridružiti svojim kolegama u lečenju onih koji imaju ovu bolest", istakao je doktor Stojković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski lekar zaražen virusom korona sa Sajma poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020

Branislav je hrabro stao ispred kamere i predstavio se kao jedan od zaraženih virusom korona MEĐU pacijenatima zaraženim virusom korona koji su smešteni u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu, nalazi se i lekar sa Instituta Dedinje u Beogradu. Branislav Stojković, koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.