Zaraženi lekar poslao poruku sa Sajma: Nadam se da će se sve uskoro završiti (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2020, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaraženi lekar poslao poruku sa Sajma: Nadam se da će se sve uskoro završiti (VIDEO)

Doktor Branislav Stojković, koji je zaražen koronavirusom, smešten je u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu. Javnosti je uputio video-poruku.
Branislav Stojković, doktor na Institutu „Dedinje“ u Beogradu, rekao je u video-poruci da se na Sajmu svi osećaju dobro, i da se bore da tako i ostane.
„Zahvaljujem svim svojim kolegama i svima u državi koji se bore protiv ove opake bolesti i 24 sata daju sve od sebe da ovo prođe što bezbolnije i bezazlenije“, naveo je dr Stojković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prenosi RTS.
Nada se da će, nakon što prođe period koji mora da provede u karantinu, a zatim i u izolaciji, moći da pomogne svojim kolegama.
„Nadamo se da ćemo aktivno moći da pomognemo u daljoj borbi protiv virusa i da ću se uskoro pridružiti mojim kolegama u lečenju svih koji imaju ovu bolest. Hvala svima, ostanite kod kuće i čuvajte se“, poručio je dr Stojković.

Svima onima koji kukaju i kmeče što Sajam nije Šeraton

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.