Srpski lekar zaražen virusom korona sa Sajma poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski lekar zaražen virusom korona sa Sajma poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)

Branislav je hrabro stao ispred kamere i predstavio se kao jedan od zaraženih virusom korona MEĐU pacijenatima zaraženim virusom korona koji su smešteni u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu, nalazi se i lekar sa Instituta Dedinje u Beogradu. Branislav Stojković, koji je na Sajmu smešten sa ostalim pacijentima obolelim od virusa korona, a sa lakšom kliničkom slikom, obratio se svim ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << emotivnom video-porukom. Pročitajte još: Čitave porodice u domu za studente: Kako izgleda boravak u karantinu za one koji su se vratili u SrbijuBranislav je hrabro stao ispred kamere i predstavio se kao jedan od zaraženih virusom korona i naglasio da se svi pacijenti koji se nalaze u privremenoj bolnici na Sajmu osećaju dobro, i da se svi trude da to tako i ostane. Pročitajte još: "Obroci obilni, kreveti dobri": Snimak improvizovane bolnice na Sajmu i ispovest prvog pacijenta (VIDEO)Lekar sa Institura Dedinje u Beogradi, iskoristio je priliku i da se zahvali svim svojim kolegama koji se herojski u prvim redovima bore protiv epidemije virusa korona:- Znam da je to ovih dana jako popularno, ali bih želeo da se zahvalim svim svojim kolegama kao i svima u državi koji se bore protiv ove opake bolesti i daju sve od sebe dvadeset i četiri sata da ovo sve prođe što bezbolnije i bezazlenije. Nadam se da će uskoro sve ovo da se završi, i svi mi ovde, kada prođe ovaj karantin i kada prođe period izolacije koji je posle neophodan, se nadamo da ćemo moći aktivno da se uključimo u borbu protiv virusa, tako da se i ja nadam da ću se uskoro pridružiti svojim kolegama u lečenju svih koji imaju ovu bolest – istakao je Branislav. Na kraju videa, Branislav je još jednom apelovao na sve građane da ostanu kod kuće i čuvaju se. Podsetimo, prema poslednjim podacima, u Republici Srbiji je do 15 časova 31. marta 2020. godine registrovano ukupno 900 potvrđenih slučaja COVID 19.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nikada niste videli aparat za burek? U Srbiji I TO POSTOJI! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020

Potpuno originalno rešenje jedne pekare u Pančevu U JEKU epidemije virusa korona u našoj zemlji i preporuka o samoizolaciji i maksimalnom smanjenju socijalnih kontakata koje stručnjaci svakodnevno preporučuju, trgovci se na različite načine dovijaju kako da normalno nastave...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.