Nikada niste videli aparat za burek? U Srbiji I TO POSTOJI! (FOTO)

Novosti Online

31. 03. 2020. u 18:12

Potpuno originalno rešenje jedne pekare u Pančevu

Никада нисте видели апарат за бурек? У Србији И ТО ПОСТОЈИ! (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

U JEKU epidemije virusa korona u našoj zemlji i preporuka o samoizolaciji i maksimalnom smanjenju socijalnih kontakata koje stručnjaci svakodnevno preporučuju, trgovci se na različite načine dovijaju kako da normalno nastave svoje delatnosti, a da pritom svaki rizik smanje na minimum.


Tako su se poslednjih dana pojavili različiti vidovi beskontaktne dostave, a u pojedinim mestima javljaju se i neka potpuno originalna rešenja koja nas i u ovim teškim danima razgaljuju, a u svakodnevicu ubacuju dašak humora.

Jedno takvo rešenje osvanulo je ovih dana i u Pančevu.

Naime, na Tviteru se pojavila fotografija potpuno originalnog rešenja za beskontaktnu kupovinu buregdžinice „Stankoski“, koja je u tu svrhu izumela neki oblik automata za burek.

Zahvaljujući ovom "automatu" kupovina mnogima omiljenog bureka je potpuno bezbedna: u jedan deo aparata ubaci se novac, iz drugog dela, preuzme burek, baš kao kod pravog bankomata, ili na primer, aparata za kafu.



Kako je idejni tvorac došao na ovu ideju ne znamo, ali jedno je sigurno: "automat" za burek u startu je izazvao veliko oduševljenje!





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)