JA SAM BILA JEDNA OD TIH Doktorka Darija, uživo u programu, ŠOKIRALA neobičnim priznanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 09:47

"JA SAM BILA JEDNA OD TIH" Doktorka Darija, uživo u programu, ŠOKIRALA neobičnim priznanjem

Doktorka Kisić Tepavčević ovo je ispričala najavljujući da danas počinje ELISA testiranje na lični zahtev koji košta 1.200 dinara.

Dr Darija Kisić Tepavčević, članica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, jutros je gostujući u jutarnjem programu, šokirala gledaoce neobičnim priznanjem!

- Ja sa bila jedna od tih koja je mislila... na početku... Ja sam se testirala i videla - rekla je jutros dr Darija u jutarnjem programu TV Pink >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznavši naciji da je u jednom trenutku mislila da je i sama zaražena korona virusom, te da se testirala i videla da nije!

- Ne znam čoveka koji to na početku nije pomislio - rekla je doktorka pogotovo što je bilo zaraženih a asimptomatičnih.

Doktorka Kisić Tepavčević ovo je ispričala najavljujući da danas počinje ELISA testiranje na lični zahtev koji košta 1.200 dinara a koje testiranoj osobi može da potvrdi da li je ili nije "preležala" koronu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.